Явор Бахаров се раздели с приятелката си

Явор Бахаров отново е ерген, след като се раздели с приятелката си – актрисата Рая Пеева.

Всички очакваха сватба, но двойката явно е решила да сложи край на отношенията си. За раздялата стана ясно, след като Явор предпочете да изкара рождения си ден в компанията на най-близките си приятели с пътуване в Колумбия. След екскурзията мъжката компания се е прехвърлиха в Мадрид на музикален фестивал.

Скандалните триъгълници в българския шоубизнес

През това време Рая прекарва лятото си по българските курорти и се държи така, все едно Явор не съществува. Близки до двамата разкриват, че те не поддържат абсолютно никакви отношения и Пеева дори не го е поздравила за празника. Раздялата им била факт от около месец, отбелязва в. “Уикенд”. Доказателство за това е, че двамата са прекратили комуникацията в социалните мрежи. Рая вече нито е сред приятелите на Явор във Facebook, нито сред последователите му в Instagram.

Явор Бахаров спаси момче от удавяне

Засега не е ясно каква е причината двамата актьори да прекратят отношенията си. Преди време и двамата споделяха колко са щастливи един с друг и дори имаше годеж. Рая споделяше, че Явор е първият, който е успял да я укроти, че е много влюбена в него и смята, че той е мъжът на живота й. Самият Бахаров пък дори е споделял, че иска тя да бъде майка на бъдещите му деца. Ето защо, тази раздяла в момента е истински шок за техните познати.