Ясни са първите участници, които влизат в “Биг Брадър”

Броени дни след като приключи “ВИП Брадър” започва новия сезон на Брадъра, който носи името – “Most Wanted”. Вече станаха ясни и имената на първите, които влизат в Къщата тази вечер.

Макар да няма официална информация от екипа на предаването, Джино Бианкалана, Светлана Василева и ловеца на бежанци – Динко Вълев, сами разкриха, че ще участват в най-коментираното шоу у нас в момента.

“Приятели, днес Светлана поема към поредното си предизвикателство! Тази вечер за втори път тя ще прекрачи прага на най-известната къща в България. Нашето момиче ще озари с усмивка и чар “Big Brother MOST WANTED”. След като във “ВИП Брадър 2015″ достигна полуфинал, нека този път ѝ пожелаем да изкачи с лекота и финес още едно стъпало и да я видим борбена и смела на финала,” стана ясно от профила на плеймейтката Светлана Василева.

Динко Вълев пък сподели видео, в което споделя, че се надява да гласуват за него. Миналогодишният победител във “ВИП Брадър” Джино Бианкалана пък призова феновете си в социалната мрежа Facebook за подкрепа, а и корицата му бе сменена.

Говори се още, че прага на Къщата ще прекрачат фолк изпълнителите Коцето и Фики Стораро, певицата Mapиaнa Πoпoвa с любимия й Веселин Плачков.