Цветен червен килим на Women in Entertainment Gala

Емблематичното събитие събра някои от най-големи фигури от американското кино и развлечения по повод Women in Entertainment Gala. Вечерта разчиташе на присъствието на водещи холивудски актриси като Марго Роби.

Облечена в къса бeжова рокля с висока яка, 32-годишната актриса ни припомни, че ще ни зарадва през следващата година в образа на Барби, заедно с Райън Гослинг, който ще бъде Кен, в продукцията на Грета Геруиг „Барби“.

Шарлийз Терон пък бе заложила на къси карирани шорти и черна риза. Наградена за нейното отличително лидерство и филантропска дейност, тя сподели: „Искам да се държим отговорни един друг, да се използваме като ресурси и да се подтикваме взаимно да продължим да използваме нашите гласове и платформи за нещо по-голямо от самите нас.“

На Women in Entertainment Gala се отличиха още Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Парис Хилтън, Джейми Лий Къртис и Хайди Клум също отбелязаха с присъствието си емблематичната вечер. Бруклин Бекъм пък пристигна придружен от съпругата си Никола Пелц.

След като се коментираше, че двойката е в студени отношения с Дейвид и Виктория Бекъм, самият моден дизайнер наскоро разкри, че семейните им отношения са в много добра форма.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-любопитните моменти от Британските модни награди 2022