„Wednesday“ е подновен за сезон 2

Приключенията на момиченцето очевидно не са приключили. Съобщението, очаквано с нетърпение в мрежата, дойде с видео, в което главната героиня Джена Ортега ни разказва: „През последните няколко седмици бях следвана и имитирана милиони пъти в интернет. Беше чисто мъчение. Благодаря ви!“, след което добавя: „Нещастията продължават. Глобалният феномен ще се завърне с втори сезон.“

„Wednesdayще продължи да вълнува публиката с нови епизоди

Това можеше да се очаква, когато дори Лейди Гага научи танцовите движения от емблематичния танц, който главната героиня изпълнява по време на училищния бал. Този култов момент е имитиран навсякъде – от шампионите по синхронно плуване до състезателите по кънки на лед.

Сериалът се превърна в истински фурор. От копирането на грима на Уензди до модните вдъхновения, съдържанието в TikTok по темата надхвърля над 22 милиарда гледания. А саундтракът се изстреля до номер 1 в класацията на iTunes.

„Създаването на поредица, която успя да свърже толкова много хора по света, бе невероятно и ние сме развълнувани да продължим пътешествието със сезон 2“, обясняват Майлс Милър и Алфред Гоф.

А след това добавят: „Нямаме търпение да се потопим стремглаво в тази история, за да изследваме този ексцентричен и стрешен свят на Nevermore. Просто трябва да се уверим, че Уензди не е изпразнила басейна по-рано.“

Всъщност още в първия епизод героинята направи нещо подобно. За да отмъсти за брат си, тя изчака хулиганите да отидат на уроци по плуване, за да изпразни в басейна две торби, пълни с пирани.

ВИЖТЕ ОЩЕ: От „Wednesday“ до „The Crown“: Ето ги всички номинации за Златен глобус 2023

Hero Slider