Второ бебе за Ники Хилтън!

Ники Хилтън Ротшийлд и съпругът й Джеймс Ротшийлд са в очакване на второто си дете, съобщава E! News. 

Новината е потвърдена от представител на двойката, който допълва: “Те са невероятно развълнувани и с нетърпение очакват новото попълнение в семейството.”

В последните дни Ники беше сред гостите на ревютата в рамките на седмицата на модата в Париж, където беше забелязана в компанията на майка си Кати Хилтън. На шоуто на Valentino блондинката прикри нарастващото си коремче с красива рокля в пудрено, но нищо не убягна на зорките погледи на репортерите. 

Това ще е второ дете за Ники и Джеймс, които се ожениха на приказна церемония в двореца Кенсингтън през юли 2015 г. Юли изглежда е съдбоносен месец за двойката, тъй като първородната им дъщеря се роди на 08.07. миналата година. Малката носи името Лили Грейс Виктория Ротшийлд. 

33-годишната милионерска наследница и бизнес дама прави всичко по силите си да държи дъщеря си далеч от публичното пространство, като дори не публикува нейни снимки в социалните мрежи. Това обаче не й пречи да говори със страст за майчинството! “Обожавам го,” казва Ники пред E! News. “Вероятно през следващите 18 години ще имам аларма, нагласена за 5:30 сутринта, но наистина го обожавам. Да се будя до това лице е истински рай.”