Всичко, което трябва да знаете за наградите БРИТ

Вчера се проведоха дългоочакваните награди БРИТ и бяха изпълнени с моменти, които ще запомним. Включително как Меган Маркъл се оказа в центъра на шоуто.

Наградите БРИТ тази година ще се запомнят с няколко важни момента. Един от тях беше включването на Бионсе и Джей Зи с предварително записан клип. Това, което привлече вниманието на публиката, беше портретът на Меган Маркъл в царствени одежди на заден план.

Моменти по-късно Хю Джакман спря дъха на публиката с впечатляващо представление с акробатски номера и песен от филма “Най-великият шоумен”. 

Други изпълнители на вечерта бяха и победителите Little Mix, Джордж Ерза, Дуа Липа, Сам Смит и Калвин Харис.

Накрая Пинк получи наградата за изключителния си принос към музикалната индустрия. “Да бъда в същата категория като Дейвид Боуи, Бийтълс, сър Елтън и сър Пол, Eurythmics и Fleetwood Mac – това е повече, от колкото мозъкът ми може да побере.”

Пинк трогна със стрхотен жест към своя фенка

Други важни награди взеха и Калвин Харис за “Британски продуцент на годината”, The 1975 – “Британски албум на годината”, Дуа Липа и отново Калвин Харис за “Британски Сингъл на годината” с песента си “One Kiss”, а Ники Минаж и Little Mix с песента си “Woman Like Me” спечелиха видео на годината.

Бионсе и Джей Зи увеличиха посещенията в Лувъра

Карди Би, Лейди Гага, Дуа Липа и още победители на наградите “Грами”

Снимки: Profimedia

Popular