Впечатляващото изпълнение на Бионсе

Бионсе отново превърна първата си публична поява като бременна в сензационно събитие.

След като през 2011 г. обяви, че е бременна с Блу Айви на сцената на видео наградите на MTV, сега тя избра “Grammy”-тата, за да покаже наедрелия си корем. Изпълнителката обяви преди по-малко от две седмици, че е в очакване на близнаци и дори сподели цяла фотосесия, посветена на щастливото събитие, но едва сега се появи пред света.

Певицата бе изведена на сцената от собствената си майка – Тина Ноулс. “Благословена съм да имам дъщери, които са удивителни с всичко, което правят”, каза Тина. “Всичките Grammy победители тази вечер… гордея се с вашите постижения, самочувствие и желанието ви да бъдете различни. Но това, което ме кара да се гордея най-много и причината да съм тук тази вечер, е да представя Бионсе”.

Номинираната за Grammy певица се появи на сцената като африканска богиня. Тя бе с прозрачна златиста дълга рокля на Питер Дъндас, обсипана с блестящи камъни, която подчертаваше още повече наедрелия й корем. По време на изпълнението й, на видео стена се прожектираше мини филм на трите поколения Ноулс – мама Тина, Бионсе и малката Блу Айви. Най-голямо впечатление направи визията, която бе избрала Бионсе. Във видеото тя бе почти гола – облечена само по бижута, оформени като бельо.

Бионсе дойде на наградите като абсолютен фаворит с най-много номинации – девет. Тя обаче си тръгна само с две грамофончета – за най-добър албум в стил ърбан (“Lemonade”) и за най-добър музикален видеоклип (“Formation”). Адел бе тази, която взе повечето награди. Тя дори отказа присъденото й отличие за най-добър албум на годината. “Мислех, че сега е нейният момент. Бионсе е моята кралица Би и мой идол. Обожавам я. Вероятно не трябва да приемам тази награда (за албум на годината), но съм смирена и благодарна. Бионсе обаче е изпълнителката на моя живот. Албумът й “Lemonade” е монументален”, сподели британката. Това откровение накара Бионсе да се разплаче.

Снимки: Profimedia