Война и драми в новия сезон на сериала “Връзки”

Война, драми и сложни взаимоотношения се очертават в новия сезон на сериала “Връзки”, който тръгва в ефира на FOX life на 4 април.

Главният герой – Тони (в ролята е Михаил Билалов) е коренно променен след година, в която е на косъм от смъртта. Неговата половинка – Мика (Лилия Маравиля), също е друга, разкъсвана между семейството и любовника си. Как ще реагира благоверният съпруг, когато разбере кой е тайният мъж в живота на меговата любима? И кое ще провокира избухването на истинска предразводна война? Отговорите на някои от тези въпроси ще станат ясни още с първи епизод от втория сезон на сериала.

“Връзки” излезе извън границите на България. Той не е само български, а е един модерен сериал. Не ни беше трудно да вземем решение и му дадохме международна сцена, защото не прави компромис с качеството”, разкри програмният директор на FOX Networks Group за Балканите – Весела Димитрова на ексклузивна премиера на първия епизод на сагата.

Освен в България, поредицата ще се излъчва и в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания. “Искаш ли семеен мир, готви се за семейна война!” е мотото на новия сезон.

Комедийно-драматичната семейна история ще се излъчва всеки понеделник от 4 април, точно в 22 часа, по FOX life.