Внукът на Грейс Кели се ожени в същата катедрала от нейната сватба

26-годишният Луи Дюкрюе, внук на покойната Грейс Кели, се ожени за дългогодишната си приятелка, Мари Шьовалие, в пищна церемония.

Още една кралска сватба се състоя в Монако, на която отново присъства цялото семейство Грималди. Внукът на Грейс Кели почете баба си и дядо си като избра за мястото на венчавката именно същата катедрала, в която те са се оженили през 1956 година.

Шарлот Казираги вдигна втора сватба

Сватбата се проведе през два отделни дни с три различни тоалета и за двамата младоженци. В петък Луи и Мари сключиха граждански брак в интимен кръг и тогава булката носи бял гащеризон от Rosa Clara. Моделът беше изключително стилен и изчистен с детайли единствено върху ханша.

На следващия ден се проведе традиционната венчавка в катедралата със сантиментално значение. Там Мари носеше рокля от Atelier Boisanger, която е била шита на ръка в продължение на над 300 часа, заради множеството нежни детайли по дългия шлейф.

Принцеса Грейс Кели и “сватбата на века”

След тази церемония празненството продължи и булката избра по-удобна за танци рокля. Тя отново беше на Rosa Clara, но този път беше миди модел с интересно деколте и много дантела. Косата си Мари пусна да пада свободно, за разлика от леко прибраната визия от по-рано.