Внучката на Тодор Колев се омъжи за ирландец

Теодора Кулева, която стана известна с ролята си на д-р Албена Войнова от хитовия български сериал “Откраднат живот”, каза “ДА” на своята половинка.

Актрисата съвсем изненадващо публикува снимки в Instagram, с които обяви щастливата новина, че вече е омъжена. Теодора и съпругът й Джоузеф Гууд дълго време държаха връзката си далеч от светлината на прожекторите, вероятно заради проваления годеж на актрисатра миналата година.

Въпреки че дългогодишната й връзка с лекаря Ервин Иванов приключи заради ревността му, породена от честите пътувания на актрисата, Теодора неведнъж е споменавала, че двамата не са в лоши отношения и са се разделили много спокойно.

Със сегашния й приятел и вече съпруг – ирландеца Джоузеф Гууд – внучката на легендарния Тодор Колев твърди, че се чувства много щастлива, защото е открила човек, който я подкрепя, а не ограничава да се развива професионално.

Теодора Кулева (вече Гууд) е завършила НАТФИЗ, но когато е приета в класа на проф. Стефан Данаилов, тя не разкрива на никого, че е внучка на Тодор Колев, тъй като иска да постигне всичко сама и очевидно успява. Теодора е одобрена веднага щом се явява на кастинга за “Откраднат живот”, където принзава, че се чувства много уважавана, щастлива и заобиколена не от колеги, а от семейство.

Fashion Gallery