Влади Въргала спечели “ВИП Брадър”

Влади Вългала спечели тазгодишния “ВИП Брадър”.

Той и естрадната звезда Йорданка Христова спечелиха обичта на зрителите и до последно се бориха за първото място. Победителят обаче е само един и Влади бе изборът на публиката.

Малко преди финала, по време на видеото с представянето на Въргала в шоуто, той не успя да скрие емоциите си и се разплака. След като разбра, че съпругата му Силвия го очаква в публиката, въпреки усложнените им отношения в момента, той със сълзи на очи призна, че сърцето му й принадлежи, както и на сина му и дъщеря му.

“По време на участието във “ВИП Брадър” не мислех дали ще спечеля, мислех какъв е смисълът на това да си в Къщата. Наистина Бог ми помогна да се случи”, разказа Влади в “На кафе”. “Имаме планове за себе си и близките си, а има един, който има планове за абсолютно всички и ние сме част от големия план”, коментира победата си той.

До финала имаше много предположения, че именно Въргала ще спечели, защото “българинът е жалостив”, а Влади се “изкара жертва” заради затрудненото си положение в момента. Едно обаче е ясно, Въргала отдавна е разкрил, че е заложил апартамента си, за да може да направи филма “Шменти капели”. От дълго време са известни и проблемите му в семейството.

След своето видео пък Йорданка Христова се пошегува, че са я представили като Майка Тереза. “Не, ти си голямата звезда на България. Живата икона. Благодарим ти!”, заяви Ники Кънчев.

Почетното трето място зае рапъра Wosh MC и напусна Къщата заедно с Жени и Тачо, които завършиха четвърти. Албена Вулева и Елена Кучкова напуснаха шоуто на крачка от финала, като заеха съответно пето и шесто място.