Вижте Поли Генова като булка

Поли Генова се превърна в булка, малко след като нейн кадър с годежен пръстен разбуни духовете и предизвика предположенията, че тя се е сгодила.

Не, певицата нито се е омъжила, нито се е сгодила. И тайнственият пръстен, и булчинската й рокля са за видеото към новата й песен “Твоя”, която излиза навръх Свети Валентин. Поли споделя, че новото й парче е “съкровен подарък от сърце за всички влюбени”. Текстът на песента обаче по-скоро напомня своеобразно обяснение в любов на Генова към нейния любим.

Поли Генова показа годежен пръстен

“Твоя” е последният ми проект, направен с много любов. Красива и чувствена балада, написана от Боян Христов, който е автор и на текста. Видеото е невероятно докосващо и нежно, благодарение на режисьора Петър Вълчев. Експериментирахме с идеята за това как се чувства едно момиче в ролята на булка с годежен пръстен”, разказа Поли Генова. “Това, което прави песента толкова силно въздействаща, е прекрасната цигулка, изсвирена от Иван Иванов, който е част от симфоничния оркестър на чешкото национално радио и от години живее в Прага. Бил е на една сцена със звезди като Джордж Майкъл и Стинг, а сега талантливият цигулар се включва и в този проект”, допълва още тя.