Вижте Кара Делевин в новата й фантастична роля

След страхотното си превъплъщение като Чародейката в лентата “Отряд самоубийци”, Кара Делевин пое поредното приключение във филмовия свят.

Моделът, който се преориентира към киното, засне sci-fi лентата Valerian and the City of a Thousand Planets. И първият трейлър на фантастичния филм вече е факт. Продукцията е дело на режисьора Люк Бесон, който прави адаптация на графичния роман Valerian.

Кара Делевин и нейният партньор Дейн ДеХаан влизат в ролите на специални агенти на правителството, които са натоварени със задачата да поддържат на реда в цялата вселена. Двамата имат специална мисия на междугалактическия град Алфа, който се намира в пряк конфликт с непредвидими сили, а това разбира се, ги поставя в сериозна опасност. Специалният агент Валериан и приятелката му Лорелин, живеят в XXVIII век и могат да пътуват във времето.

Освен Кара Делевин, в лентата се изявяват още звезди като Клайв Оуен, Риана, Итън Хоук, Джон Гудман, Хърби Хенкок и Крис Ву. Valerian and the City of a Thousand Planets ще бъде пуснат в кината на 21 юли 2017.