Виктория Бекъм премахна татуировката, посветена на съпруга си

Виктория Бекъм разкри защо е премахнала татуировката си с инициалите на съпруга си Дейвид.

Модната дизайнерка гостува в шоуто Today with Hoda & Jenna и разказа, че причината не е защото са разделени или са скарани.

След като татуировката с инициалите на съпруга й Дейвид Бекъм изглеждаше много избледняла на последните папарашки снимки, възникнаха спекулации относно състоянието на над 20-годишния й брак.

В шоуто стана ясно, че 48-годишната Бекъм вмомента премахва доста татуировки по себе си, защото просто не ги харесва.

„Просто не изглеждаха толкова добре. Това не означава нищо повече.“, категорично каза тя.

И добави: „Мисля, че медиите започнаха да спекулират дали съм напуснала съпруга си, но истината е, че просто ми беше дошло до гуша от тази татуировка. Толкова е просто.“

Майката на четири деца сподели, че не е против татуировките и похвали “разкошните”си мъж и деца, които имат множествено от тях, но някои от нейните, които е направила “преди много, много време” започнали да се размиват и да не са ясни.

Водещата на Today попита Виктория и за брака на най-големия й син Бруклин с Никола Пелц, които скоро отпразнуваха шест месеца от вричането си и я попита какви „уроци“ за семейния живот го е научила.

„Мисля, че никога не можеш да предложиш истински съвет“, каза дизайнерката. „Децата трябва сами да го разберат, а ние да сме налични, когато това стане. Затова ние сме много близо.“

Двете разговаряха и за едноименната модна и козметична марка на Бекъм, която току-що представи колекцията си пролет/лято 2023 на Седмицата на модата в Париж.

„Току-що имах много голям момент за моята марка“, каза звездата. „Най-накрая, след COVID, завръщането към показването на колекциите ми се случи с огромно шоу в Париж ми се стори като триумф.“, разказа Виктория.

„В разгара на пандемията си казах: „Ако имам късмета да направя дори само още едно шоу, наистина ще му се насладя“., сподели тя.

Интервюиращата похвали дизайнерката за уязвимостта, която показа на края на шоуто и се разплака, а Бекъм отговори:

„Планирах да изляза и да имам страхотна снимка в края на шоуто. Но тогава видях съпруга си, децата си, родителите си и просто изведнъж станах много емоционална, защото почувствах прилив на толкова много емоции.“