Видео: Мишел Обама рапира с Миси Елиът

Музикалният сегмент Carpool Karaoke в американското шоу Late Late Show с водещ Джеймс Кордън се превърна в истински хит през този ТВ сезон, включвайки звезди като Адел, Дженифър Лопес, Джордж Клуни и Джулия Робъртс, Гуен Стефани, Селена Гомес и много, много други. 

Този път обаче Кордън изненада зрителите си с един по-специален гост, а именно Първата дама на САЩ Мишел Обама. Доказвайки за пореден път, че тя и съпругът й имат страхотно чувство за хумор, Мишел се присъедини към Кордън в колата, за да му “помогне да стигне до работното си място”. Идеята на скечовете е водещият и гостите му да пеят и да се забавляват, докато се возят по улиците на Лос Анджелис.

Мишел и Кордън започнаха с хит на Стиви Уондър, преминавайки, разбира се, към Бионсе и нейното “Single Ladies”. Обама не пропусне да поговори и за поредната добра кауза, с която се е заела в момента, е именно правата на момичетата да ходят на училище, носеща името Let Girls Learn. Към нея се присъедини и Миси Елиът, а тримата рапираха заедно нейната нова песен “This Is For My Girls”. Вижте видеото!