Очаква ни нов документален сериал за Victoria’s Secret

В следващия документален сериал на режисьора Мат Тирнауер  – „Victoria’s Secret: Angels and Demons“ има не само бельо, но и интриги. Очакват ни игри на властта и множество тъмни зони, които тепърва предстои да бъдат „осветени“.

Документалната поредица ще ни разкрие връзките между главния изпълнителен директор на световноизвестния бранд, магната Лес Уекснър и финансиста Джефри Епстийн. А сериалът разказва възхода и падението на най-популярната марка бельо.

Какво трябва да знаем за “Victoria’s Secret: Angels and Demons”?

Наоми Кембъл, Хайди Клум, Жизел Бюндхен, Кендал Дженър, Миранда Кер, Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Бела Хадид са само част от топмоделите, дефилирали на подиума на Victoria’s Secret. Марката се превръща в основен герой на документалната поредица. Точно тя обещава да ни покаже множество скандали, възникнали в администрацията на марката, както можем да видим от трейлъра, пуснат преди броени часове.

Ако преди няколко години моделите се състезаваха, за да могат да получат място в изключително ексклузивното модно шоу, през 2019 г. събитието бе отменено. Оттогава насам марката вече няма същата привлекателност за обществеността.

Всичко това, а дори и много повече ще бъде разказано в документалния сериал “Victoria’s Secret: Angels and Demons”, който представлява нефилтрирания бекстейдж на събитията, случили се между 2000 г. и 2010 г.

Сериалът ще се опита да отговори на няколко въпроса, които остават на дневен ред и до днес. Ще разберем и какво е трябвало да правят моделите, за да получат място в шоуто? И най-вече – каква връзка има между Лес Уекснър и Джефри Епщайн?

Звучи ни обещаващо! Ще очакваме с нетърпение всяка нова информация около впечатляващия проект. Засега предлагаме да изгледате трейлъра.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хейли Болдуин става част от новото поколение модели на Victoria’s Secret

Hero Slider