Вижте звездите от “Женени с деца” сега!

Ако винаги сте се чудили как изглеждат звездите от култовия сериал “Женени с деца” след 17 години, то сега имате шанс да ги видите.

Ед О’Нийл, Кейти Сегал, Кристина Апългейт и Дейвид Фаустино (или Ал, Пег, Кели и Бъд) позираха в щастлива прегръдка на Алеята на славата в Холивуд.

Актьорите се събраха след повече от десетилетие заради Кейти, която се сдоби със своя звезда. И като истинско семейство, всички присъстваха на този паметен момент.

Актрисата получи отличието заради участието си в друг известен сериал -“Синове на Анархията”. В него тя играе коравата и деспотична Гема Телър, която е готова на всичко, за да опази сина си (Чарли Хънам). 

Останалите актьори, които ни станаха любимци след “Женени с деца” продължиха да се изявяват в телевизията и киното. Кристина Апългейт има няколко комедийни роли на големия екран и дори спечели “Еми” за “най-добро гост участие” за превъплъщението си на сестрата на Дженифър Анистън в “Приятели”.

Ед О’Нийл участва в няколко филма, но най-запомнен ще остане не само като Ал Бънди, но и като Джей Притчет в сериала “Модерно семейство”.

Малкият Бъд, който навъртя 40-така, като че ли е постигнал най-малък успех в киното и телевизията. Той играе най-вече себе си в продукции като “Истинските съпрузи на Холивуд” и “Легендата на Кора”.

Снимки: Profimedia
InstaBride: Сватбените снимки на звездите
Звездите, които не се притесняват да кърмят публично
Мръсните тайни на звездите, разказани от охраната