Виолета Марковска се завръща на сцената

Актрисата Вили Марковска се завръща на сцената два месеца след като роди сина си Красимир.

“То стана някакси от самосебе си. Поканиха ме, предложиха ми отново да се върна, да започна с пътуванията. И реших, че няма нищо лошо да се разнообразявам и да се върна на сцената”, разкри младата майка.

Тя обаче няма да оставя за дълго своето момче. “На този етап нямам някакви турнета или дългосрочни отсъствия от къщи. За мен това е естественият процес на нещата. За да се чувства една майка пълноценна, не трябва да загърбва работата, която е започнала. Липсваше ми сцената и в крайна сметка майчинството и грижите не са толкова много, поне при мен”, разкри още актрисата в предаването “Преди обед”.

Виолета признава, че появата на бебето е променила коренно живота й, а в отглеждането му й помагат предимно майка й и съпруга й Иво Ангарски.

“Малко ми е неудобно да се оправдавам… За бебето се грижим предимно аз и съпруга ми. Майка ми основно ни помага. Детето е кротко, спокойно, не сме имали толкова много безсънни нощи”, казва актрисата.

Тя разкри и защо го е кръстила на свекъра си – Красимир. “Избрахме името двамата с Иво. Самото име много ми хареса. Това, че дядо му се казва така, е вторично обстоятелство“, допълва тя.