Вин Дизел със звезда на Алеята на славата

Вин Дизел получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Това се случи часове преди премиерата на “Бързи и яростни” 7. На събитието актьорът се появи в компанията на своята съпруга – Палома Хименес, която наскоро роди, и две от децата им. Малката Паулина, която се появи на бял свят преди броени дни и бе кръстена на покойния Пол Уокър, бе оставена вкъщи.

Разбира се, колегите на Вин също бяха дошли да почетат своя колега. Мишел Родригес, Джордана Брюстър, Лудакрис, Тайрийз Гибсън, Натали Емануел, Люк Евънс и Сунг Канг дойдоха на церемонията.

Дизел е не само актьор, но и успешен продуцент както на “Бързи и яростни” (от четвъртата част насам), така и на “Хрониките на Ридик”. Така той съвсем заслужено остави отпечатък от дланите и ходилата си в циментова отливка, за да увековечи постиженията си в киното. Двете му деца също оставиха отпечатъци от своите пръстчета.

Веднага след това се състоя световната премиера на едно от най-дългоочакваните продължения на годината – “Бързи и яростни” 7, с която бе отдадена почит на трагично загиналия Пол Уокър. Лентата вече може да се гледа и у нас в кината IMAX и 4DX.

На камерен концерт звездите от поредицата споделиха какво е семейството за тях, колко са близки извън снимачната площадка и, разбира се, отдадоха почит на човека, който, по думите на Вин Дизел, ги гледа отгоре и е с тях всяка минута. Парчето See You Again на Wiz Khalifa и Charlie Puth, което е посветено на Пол Уокър, бе изпълнено на живо.

Снимки: Forum Film; Profimedia

Ето и парчето, посветено на Пол Уокър!