Вин Дизел кръсти дъщеря си на Пол Уокър

Вин Дизел стана баща преди няколко дни, а името, което е избрал за своята принцеса, донякъде изненада феновете му.

Очевидно екшън звездата още не може да преодолее смъртта на своя приятел и колега Пол Уокър, който загина в края на 2013 г. “Кръстих я Паулина”, заяви Дизел в The Today Show тази сутрин. Дизел обяви, че името на малката му принцеса е знак на почит към покойния му приятел.

Той беше в стаята”, допълни актьорът пред водещата Натали Моралес. “Не съм и мислел за друг човек, когато рязах пъпната връв. Аз просто… знаех, че е там… Това е начин да запазя паметта му като част от моето семейство и като част от моя свят“, допълни Дизел.

По време на премиерата на филма с последното участие на Пол Уокър – “Бързи и яростни 7”, Вин не сдържа емоциите си и се разплака. “Това беше най-трудният филм, който съм правил в живота си. Този филм е плод на много любов и едно семейство, което е такова и извън снимачната площадка“, заяви звездата преди официалната прожекция.

Уокър загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г., а последният филм, в който взема участие е “Бързи и яростни 7”. Смъртта на актьора настъпи, когато филмът все още не беше завършен, и се наложи неговите братя да играят на негово място. Лентата ще излезе на големия екран у нас в началото на април.