Вили Марковска: Поддържам форма с много разходки

Бременната актриса Вили Марковска, известна със страхотното си тяло, поддържано с много спорт и йога, сподели как е запазила добра форма по време на бременността си. 

Оказва се, че това никак не е трудно, особено ако досега си водил здравословен живот. В предаването на БНТ “Здравето отблизо” тя заяви, че и сега продължава да яде много плодове и зеленчуци, риба, а от време на време ѝ се дояждат и въглехидрати – нещо, което е нетипично за нея, тъй като пиците, сладкишите и другите изкушения досега не са присъствали в менюто ѝ.
Засега обаче Вили е оставила йогата настрана, въпреки че тази година ще завърши обучението си за сертифициран инструктор. Макар че много дами продължават с тези занимания и докато са бременни, тя сподели, че в момента това просто не е нейното нещо. Вместо това я е заменила с много разходки, като още от началото, когато е разбрала, че чака първото си дете, е започнала да ходи повече и не планира да спира. Разходките ѝ действат много разтоварващо, а освен това я поддържат във форма.
За щастие обаче, бременността на Марковска е много лека. Освен обичайните проблеми с хормоните тя не се оплаква от друго и не се притеснява от раждането. Дори планира скоро след това да се завърне към актьорската професия. “Не мога да си представя вариант, в който аз няма да започна работа възможно най-скоро, след като родя. Ние живеем в съвременен свят и аз смятам, че жената трябва да се развива, тя трябва да си върви по пътя пълноценно, за да може да бъде такава и в майчинството.”
Дичо стана баща на момиче