Виктория Бекъм дари дрехите на дъщеря си

Виктория Бекъм дари част от дрехите на малката си дъщеричка Харпър. 

Като дете на дизайнер, Харпър е сочена като едно от най-стилните хлапета в света. Така че модните фенове ще бъдат щастливи да разберат, че могат да се сдобият с тоалет на известната щерка.

Виктория е избрала 25 тоалета, които ще бъдат продадени с благотворителна цел в помощ на организацията Save the Children. Дрехите на малката Харпър не са дело само на мама, присъстват и модни марки като Gucci, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Roksanda Illincic, Stella McCartney и Chloé. Цените за тоалетите ще варират между 250 и 500 паунда.

Радвам се, че мога да подкрепя чудесната работа на Save the Children. Като майка, искрено вярвам, че всички деца, независимо къде живеят, имат право на щастлив живот в добро здраве“, обяснява Виктория.

Това не е първия път, в който Виктория дарява част от своите дрехи. Миналата година тя даде над 600 свои тоалета, за да събере пари за благотворителност. През 2013 г. тя и съпругът й Дейвид Бекъм дариха част от своите дрехи в помощ на пострадалите от бедствието във Филипините.

Какво не знаете за Виктория Бекъм?

Виктория Бекъм през годините
Алкалната диета на Виктория Бекъм