Виктория Ананиева е новата Мис Плеймейт!

Софиянката Виктория Ананиева е новата носителка на титлата “Мис Плеймейт”.

22-годишната сексапилна брюнетка, която работи като крупие в казино беше фаворитка на публиката с най-много гласове в онлайн гласуването.

Виктория успя да омае и авторитетното жури и си спечели титлата Playmate of the Year.

Виктория учи Административно право в УНСС, а в конкурса се е включила, защото вярва, че ще й донесе нещо много хубаво. Тя учи дистанционно, за да може и да работи едновременно с това.

Членове на журито бяха главният редактор на PLAYBOY България Христо Запрянов, Мис България 2006 Славена Вътова, актьорът Калин Сърменов, миналогодишната подгласничка Биляна Евгениева и фотографът на изданието Ивайло Станев. Техните гласове бяха с 40-процентова тежест при разпределянето на призовите места. Останалите 60% бяха разпределени между онлайн гласовете и изпратените SMS-и за всяка претендентка.
Освен че се окичи с престижната титла, Вики си тръна с куп награди, а и с чисто нова Ford Fiesta Trend. Претендентките за короната на Елена Кучкова показаха завидни танцови умения и грация. Гостите се насладиха на момичетата, които дефилираха в три кръга – по бельо, по бански и на финала с дълги черни сатенени рокли.
Очаквайте горещи кадри от събитието!