ВИДЕО: Соланж Ноулс и Джей Зи се сбиха в асансьор

Американският сайт TMZ.com предизвика истински скандал, като публикува шокиращо видео, на което се вижда как сестрата на Бионсе Соланж Ноулс атакува съпруга ѝ Джей Зи. 

Случката се развила в асансьора на хотел Standard на 5-ти май, след като тримата си тръгвали от афтър парти след бала на Института по костюмите Met Gala 2014. На кадрите се вижда как Бионсе, Джей Зи и Соланж, се качват заедно в асансьора, а с тях влиза и един охранител. 
Тъй като записът е без звук не се разбира какво е предизвикало този изблик на насилие у Соланж, но на него се вижда как певицата се нахвърля с юмруци и ритници върху съпруга на сестра си. Джей Зи и бодигардът се опитват да я укротят, докато самата Бионсе стои встрани. 
Малко по-натам се вижда как след поредния опит на Соланж да удари Джей Зи, Бионсе застава между съпруга си и сестра си. 
След като тримата напуснали сградата на хотела заедно, двете сестри се качили в един автомобил, докато Джей Зи отказал да пътува със Соланж и се прибрал с друга кола. 
Вижте видеото от инцидента. 
От хотел Standard заявиха, че нямат представа как видеото от охранителната камера е изтекло. Пиарите на Соланж и Джей Зи все още не са излезли с изявления, относно поведението на клиентите си.
Снимка: Profimedia