ВИДЕО: Петима ранени на концерт на Крис Браун

Явно неприятностите са верен спътник на рапъра Крис Браун.

По време на участие на изпълнителя в клуб в Калифорния, мъж е започнал да стреля, съобщава Entertainment Weekly. Вследствие на това са били ранени петима души. Пострадалите веднага са били откарани в болница. Според медиците, няма опасност за живота на ранените. Сред тях не е Браун.

По време на стрелбата рапърът е изпълнявал една от своите песни – Loyal, и не е участвал в скандала. Той веднага е бил изведен от сцената. Полицаите веднага са задържали няколко заподозрени. Тя не издават дали самият Браун не е бил мишената. 

“Ние се отзовахме около 1:20 часа сутринта в неделя. Имало е частно парти с участието на Крис Браун и местен диджей. Браун е бил изведен от сцената от неговите телохранители. Той не е пострадал”, посочва полицай пред Entertainment Weekly.

Това не е първият път, в който се стреля по време на участие на Браун в лъскав клуб. Преди няколко месеца, той отново стана свидетел на подобен инцидент. Новият инцидент предизвика предположенията, че може рапърът да е бил целта на покушението. 
Вижте видео от инцидента: