Видео: Куп звезди в новия клип на Мария Грънчарова

Певицата Мария Грънчарова представи свой кавър и клип към култовия хит на Мариус Куркински “Ти-ри-ри-рам”.

Премиерата събра най-близките приятели на звездата и гости в столичното заведение High Club. Събитието беше с дрескод “черно и бяло”, а присъстващите бяха изненадани от изложба с кадри, заснети зад кулисите на клипа на Грънчарова. 
Новата версия на песента е в съвсем различно чилаут звучене, по-бавно и чувствено, но лесно разпознаваемо. Кавърът на песента е дело на Георги Георгиев-Майката по музиката на „Тибетски сърца“, с текста на Мариус Куркински. Във видеото пък вземат участие най-близките и проверени във времето приятели на Мария Грънчарова: Мага, Орлин Павлов, Ирра, Гала, Джуджи, Йоана Драгнева, Ина Николова, Христина Ванчева, DJ Борче, Светльо Димов, Любомир Ковачев, Ангелина Серафимова, арх. Красимира Серафимова, Гергана Додева, Анелия Павлова, Зоран, и не на последно място родителите на Мария Борислав и Светла Грънчарови. Във всеки кадър от видеото участниците държат в ръце мелничка за кафе – препратка към оригиналния клип на Мариус. 

„Не съм изпитвала толкова силна емоция, както при заснемането на този клип, защото с тези хора прекарваме много време заедно. И всички бяхме много щастливи и истински се забавлявахме“, разказва певицата. „Изключително приятно ми беше да я направя, защото мисля, че в това е смисълът на всеки кавър – не само да обнови звученето на едно класическо парче, но и да му вдъхне нов живот“, споделя Мария.

Вижте клипа!