ВИДЕО: Кайли Дженър атакува музикалната сцена

Малката сестра на Ким Кардашиян – Кайли Дженър, ще става певица.

17-годишната брюнетка дори е решила да навлезе в музикалния бизнес не постепенно, а а с гръм и трясък. Кайли съвсем скоро ще пусна и своя първо албум. А зад неговата реализация стои и известния й приятел– 25-годишният рапър Тайга. “Тя тайно работи върху музикален албум, който той продуцира. Тайга ѝ помага да пише текстовете“, разкрива нейн приятел пред Us Weekly.

Малката Дженър се е заела със задачата да стане професионален изпълнител още от миналата година. Тогава тя започна да ходи на уроци по пеене, а често споделяше с феновете си видеа в Instagram, на които демонстрира своите умения.

Оказва се, че Кайли е амбициозна като всички членове на нейната фамилия. Освен с музика, тя иска да се занимава и със стил и мода. “Наистина съм развълнувана, че ще представя нов уеб сайт това лято. Супер развълнувана съм за това, защото всички искат да видят моите съвети за грим и какво правя с косата си. Затова искам да правя видео уроци и да показвам какво използвам, защото усещам, че хората се интересуват от това“, споделя 17-годишната Дженър.

Ето как Кайли се справя с пеенето. Харесва ли ви?