Видео: Бионсе, Бруно Марс и Coldplay взривиха публиката на Super Bowl

Британската група Coldplay направи запомнящо се шоу финала на американската футболна лига Super Bowl 2016.

Събитието се гледа от милиони американски зрители и изпълнителите, които участват в музикалната програма често са сред най-успешните в поп музиката. Тази година към Крис Мартин и компания се присъединиха Бионсе и Бруно Марс, а поп дивата за пръв път изпълни новата си песен Formation на живо, след като премиерата ѝ беше тази събота. 
Само преди седмица пък бе представено общото парче на Coldplay и кралица Би, носещо името Hymn For The Weekend, което се превърна в истински хит веднага след като бе качено в YouTube и се завъртя по музикалните канали. 
На стадиона в Санта Клара, Калифорния, британците подгряха публиката с Viva la Vida, а след това изпяха любимата на всички фенове Paradise и един от последните си хитове Adventure of a Lifetime. След това към тях се присъедини Бруно Марс с Uptown Funk, а Бионсе взриви трибуните с Formation. След Fix You на Coldplay, музикантите изпълниха заедно Up and Up
 
Бионсе участва в шоуто на Super Bowl за втори път, след като през 2013 по време на изпълнението ѝ към нея се присъединиха Кели Роуланд и Мишел Уилямс от Destiny’s Child. Трите изпълниха песента Independent Women, която владееше класациите през 2000 г. 
Вижте повече от шоуто снощи!
А ето и новата песен на Бионсе: