Венци Венц се е оженил

Венци и половинката му, Мая, дадоха ново начало на своята вече 10-годишна история.

Изпълнителят от известното дуо Павел и Venci Venc’ вчера обяви, че се е оженил – това разкриват от 24 часа. Венци е публикувал серия от сторита в Instagram профила си от сватбата си, на които виждаме и роклята на булката.

Мая Вангелова, както се казва половинката на Венци, е избрала класически модел с тънки презрамки, а на споделените кадри се вижда, че дъщеричката на изпълнителя е откраднала сватбения й воал.

Венци е баща на почти тригодишната Агуая. За избора да стане баща, без да има връзка с майката на детето, той винаги е говорил открито. След труден период в живота му, когато е смятал, че здравето му е било застрашено, неговата тогавашна асистентка Мелани му е предложила да си направят бебе и една сутрин след изпълнение във Варна той се съгласил. Прочетете повече за разказа му тук: Венци Венц повдига завесата на историята си с Мелани

С Мая изпълнителят се познава от 10 години. Двамата са били двойка в миналото, но животът ги разделя в един момент. Сега обаче те са възобновили отношенията си и са по-щастливи от всякога.

Обявиха, че ще се женят през март, но не бяха определили дата за сватбата. Ето, че тя вече е факт и остава само да пожелаем щастие на двойката!

Popular