Венета Райкова се връща на екран

Венета Райкова отново ще се изявява в телевизионния ефир. Водещата сама се похвали с новината в профила си във Facebook.

Тя обаче няма да се върне на екран с предаването си “Горещо”, което бе свалено от ефира на Нова телевизия. Венета няма и да е водеща. Тя ще бъде коментатор в рубриката “Малката уста” към риалитито “ВИП Брадър”, което стартира след броени дни.

Тя ще дели ефир с още трима души. Интересен е фактът, че сред тях ще бъде бизнесменът Александър Найденов, по-познат като Сашо Майонезата или бившия на Елен Колева. Другият устат коментатор ще бъде Магърдич Халваджиян, а последната известна личност се пази в тайна. Те ще се изявяват като “Домсъвета”, който ще следи и анализира събитията в Къщата.

Тази година ще има и нови правила. За първи път двама от участниците ще се включат в решаването на съдбата на съквартирантите, превръщайки се в своеобразно Политбюро.

Вече са потвърдени двама от съквартирантите, които ще прекрачат прага на Къщата на 15 септември – Евгени Минчев и Йорданка Христова. Светският лъв вече обяви какво ще прави с хонорара, който ще получи за участието си в риалитито. Парите му няма да отидат за някоя благотворителна кауза в България, а ще бъдат дарени за Британския кралски двор.

Сред имената, които се очаква да влязат в Къщата на “ВИП Брадър”, са Ива Екимова, Иво Аръков, Тити Папазов, плеймейтката Елена Кучкова, както й фолк певицата Кали.

И Бербо се заля с “ледената кофа”