Венета Харизанова с първа модна колекция

Венета Харизанова сменя амплоато и ще се представи като дизайнер по време на тазгодишната Sofia Fashion Week AW 2016, която ще се състои от 12 до 16 септември в Hotel Marinela Sofia.

Третото издание на модното ще протече в пет тематични вечери, в които ще бъдат представени общо 52 колекции и модни шоута на дизайнери, модни къщи и брандове от България и чужбина. Венета ще покаже своите модели във втората вечер. Тя сподели, че в нейното ревю ще дефилират много известни личности, но запази имената им в тайна.


Част от участниците, спонсорите и организаторите на SFW

Лица на предстоящата Седмица на модата са моделите Куини-Алис Николова и Богомил Христов, разкриха организаторите Мария Бонева (собственик на 359 Model & Talent), Мариела Литман (представител на EFE Event Management) и проф. Любомир Стойков (председател на Академията за мода).

За първи път на модния подиум ще присъства колекция и на Андреа Стефанова, която очевидно е наследила усета към модата на своята майка – дизайнерката Жени Живкова.


Лицата на Седмицата на модата

Тазгодишната Sofia Fashion Week AW 2016 ще завърши с грандиозно афтър парти с Fashion TV, на което специален гост ще бъде певицата Ania J. Модното събитие ще бъде отразено и от британското, френското и немското издание на женската библия VOGUE.