Вечният ерген Адам Ливайн се ожени

Изпуснахме, момичета! Вечният ерген, който до последно се кълнеше, че никога няма да се ожени – Адам Ливайн, най-сетне се предаде.

Най-сексапилният мъж на People за 2013-та се врече във вечна вярност на супермодела Бехати Принслу. Двамата се ожениха в курорта Кабо Сан Лукас в Мексико.

35-годишният вокалист на Maroon 5 предложи брак на ангела на Victoria’s Secret през юли миналата година.

За церемонията Адам е избрал смокинг, докато булката е била с лъскава рокля на Marchesa. Кумове на двойката са били моделът Коко Роша, от страна на булката, и Джеси Кармайкъл от Maroon 5, от страна на младоженеца.
Младоженците не са получили подаръци. Но, не, не е от невъзпитание от страна на гостите. Просто Адам и Бехати са ги помолили вместо вази и чинии, гостите им да направят дарение на Детската болница в Лос Анджелис.

Тържеството е стартирало с плажно парти, на което са присъствали около 100 човека, сред които членове на бандата на Ливайн, Робърт Дауни Джуниър, Джейсън Сигъл, Джона Хил и моделът Ерин Хедъртън.

Меденият месец на двойката ще е в Южна Африка, където най-вероятно ще е и втората им сватба – този път с всичките роднини на Бехати.
Адам се слави като един от най-палавите музиканти в Холивуд. През леглото му са минали не една и две знайни и незнайни красавици. Първата публична връзка на Адам, която продължава 4 години, е с редакторката на Vogue Джейн Хърман. След това клюката го свързваше с Джесика Симпсън, с която скъсал чрез sms. Имал е вземане-даване и с Камерън Диас, както и с моделите Ан Ви, Нина Агдал и дори с тенисистката Мария Шарапова.
Снимки: Profimedia