Възползвайте се от силата на думите като Ева Лонгория

Актрисата отбелязва 50-годишнината на мантрата и слоган на L’Oréal “Защото го заслужаваш”.

През 1971 година бюти марката гигант революционизира света на рекламните послания с първото директно обръщение от жени към жените. Думите “Защото го заслужаваш” бързо се превръщат в мантра за дами от цял свят и днес, 50 години по-късно, от L’Oréal празнуват женската сила, която фразата носи в себе си.

Като дългогодишно лице на марката Ева Лонгория е сред първите, които да споделят своята лична история за вдъхновението, което тези думи и позитивните послания като цяло й носят.

“Това е боен вик за жените – напомняне да не забравяме стойността си и какво можем да направим във всяка ситуация, независимо дали става дума за кариерата, връзките, брака, приятелствата или семейството”, разкрива Ева. “Забелязала съм, че винаги жените в живота ми са тези, които да ме поставят пред огледалото и да ми кажат “Виж колко страхотна си. Виж колко много можеш да постигнеш.”

За да се чувстваме по-уверени и щастливи, тя смята, че трябва да пренастроим ума си с помощта на силата на думите:

“Нещо, което научих от Джей Шети, един от моите ментори, е да спрем да казваме, че сме били заети, когато някой ни попита какъв е бил денят ни. Вместо това трябва да казваме, че сме били продуктивни, защото не искаме ли наистина да сме заети? Така прекарваме деня си, изпълнявайки мечтите си. Думите и начинът, по който говориш за себе си имат голямо значение. Затова и слоган като “Защото го заслужаваш” е толкова силен.”