Валери Божинов и Ни-Ло се връщат в Италия

Валери Божинов и Николета Лозанова се връщат в Италия, след като стана ясно, че футболистът вече е част от италианския тим от Серия Б “Тернана”.

Валери вече подписа едногодишен договор с втородивизионният отбор, а родни разбирачи веднага го обвиниха, че е предпочел парите пред развитието си като футболист. Те обаче за пореден път обвиниха половинката му Николета, чиято мечта е Божинов да рита за чужд отбор и да взима повече пари. А ако е в любимата й Италия, най-добре!

Новината за заминаването на Божинови идва само дни след като се разчу, че предаването на плеймейтката “Поверително от NL” се мести в bTV. Тук идва въпросът дали Николета ще подведе своите продуценти и ще замине с мъжа си, или пък ще остане тук. Запознати обаче коментират, че има голяма вероятност Лозанова да продължи да се изявява като водеща и да се връща у нас само за снимките на шоуто си.

Това не е първият път, в който Валери и Николета ще живеят в Италия. Българинът вече имаше звездна кариера на Ботуша, като е играл за редица отбори – Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма, Верона и Виченца. През 2012-та цялото семейство се пренесе там с новородената Никол. Очевидно нашенката е останала очарована от страната, след като е натиснала половинката си да подпише договор с отбор от Серия “Б”.