Ваканцията на Бионсе в Камбоджа

Бионсе определено знае как да се забавлява и да се наслаждава на свободните си от концерти дни.

След като през 2014 Кралица Би обиколи цяла Америка и няколко страни в Европа по време на световното си турне, сега тя се е отдала на заслужена почивка. Очевидно обаче, певицата не може да стои на едно място, тъй като вместо да мързелува вкъщи, Бионсе отново обикаля света.

Поп дивата започна новата 2015 година с дълги пътувания до Тайланд и Камбоджа. Разбира, се певицата е придружена от своята съпруг Джей Зи и дъщеря им Блу Айви.

В момента известното семейство се намира в екзотична Камбоджа, а поп дивата не пропусна да сподели зашеметяващи кадри оттам с нейните 23 милиона последователи в Instagram. Певицата е документирала прекрасната страна с цветни и живописни фотоси.

Бионсе е качила няколко снимки, като на една от тях е заела достолепна поза пред руините на местен храм. На друга пък г-жа Картър е заснела будистки монаси, облечени в традиционните си оранжеви роби пред храм. Липсват снимки на Джей Зи и малката Блу Айви, но сме сигурни, че и те скоро ще намерят място в албума на певицата.

Това е второто поред голямо пътуване за семейството в последно време. Те отпразнуваха 45-ия рожден ден на Джей Зи в края на декември с пътешествие в Исландия и дори споделиха кадри от игрите си в снега.

Made in Brazil: Най-горещите мъже модели
Звездите преди и след разкрасяването с Фотошоп
Звездите, които не остаряват