В студената спалня на Мелания Тръмп

Мелания Тръмп спи на отделен етаж в Белия дом. Тя и съпругът й обитават свои собствени апартаменти, като в своя Мелания има гримьорна и личен фитнес.

В белия дом 49-годишната Мелания Тръмп живее на третия етаж, докато мъжът й Доналд Тръмп обитава втория етаж. Това се твърди в новата неофициална биография “Free, Melania”, написана от репортерката на CNN Кейт Бенет.

Апартаментът на Мелания преди това е бил обитаван от Мариян Робинсън, майката на Мишел Обама. Робинсън е живяла под един покрив с президентското семейство, за да им помага в отглеждането на двете им дъщери. Сега, крилото е приютило Мелания, която извън публичните ангажименти се стреми да прекарва колкото може по-малко време близо до съпруга си Доналд.

За отчуждението между Доналд и Мелания Тръмп, граничещо с ненавист, се говори публично от самото начало на неговия президентски мандат. Достатъчно е човек да хвърли един поглед към снимките им, на които Мелания Тръмп винаги е осезаемо напрегната заради близостта с Доналд. Ситуацията не стана по-малко неловка от това, че миналата година избухна скандал заради афера на Тръмп с порно актрисата Сторми Даниелс

Във “Free, Melania” Кейт Бенет пише и за обтегнатите отношения между Мелания и дъщерята на Доналд Тръмп и Иванка. Неговата съветничка и лична любимка така активно се увличала в кампании в подкрепа на жените, че Мелания се чувствала засенчена. Тя приемала изявите на Иванка като провокация и като открито навлизане в нейната територия на първа дама.

 

Popular