В семейната идилия на Кейт, Уилям и децата

Заснето сред природата, очарователното видео на Кейт, Уилям и децата ще стопли деня ви.

След като първоначално споделиха два нови свои кадъра по повод 10-годишнината от сватбата си, херцозите на Кеймбридж изненадаха последователите си с още по-специално видео заедно с принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи.

“Благодарим на всички за милите съобщения на годишнината от сватбата ни. Много сме благодарни за 10-е години подкрепа, които получихме в живота си като семейство”, написаха Кейт и Уилям.

На видеото виждаме щастливото семейство сред природата с новото им куче, а кадрите изглежда са били заснети по същото време, когато са позирали за коледната си картичка.

Преди това Кейт и Уилям споделиха и други две снимки, с които очароваха потребителите онлайн. На кадрите Мидълтън носи синя флорална рокля от марката Ghost London, но впечатление прави и красивото й колие, за което от People разриха, че е на стойност 12,350 долара.

Диамантеното бижу, Daisy Heritage Pendant, е дело на Asprey и е създадено с 18-каратово бяло злато. Колието вероятно е подарък от принц Уилям, след като по традиция в кралското семейство се подаряват диаманти за 10-ата годишнина.

Десет години в снимки: Честваме годишнината от сватбата на Кейт и Уилям с някои от най-красивите им моменти