В семейната идилия на Аджелина Джоли

В интервюто за модната библия Джоли призна, че не е добра във всички типични неща, в които една майка трябва да е добра, но снимките й разказват друга история.

Въпреки че интервюто за Vogue на Анджелина е вече факт от няколко дни, кадрите й за списанието продължават да бъдат сред най-споделяните в онлайн пространството в момента. И то най-харесвани са тези, които разкриват малко повече за семейството й.

И наистина снимките, на които актрисата и децата й споделят очарователен момент край трапезата, както и красивият кадър, на който Анджелина подстригва Мадокс, ни пренасят в безгрижното пространство на дома им, изпълнен с особена семейна магия.

Пред изданието Джоли споделя, че тя не е особено добър готвач и изобщо трудно се справя със задачи на типичната майка. Но въпреки това тя се радва на подкрепата на шестте й дъщери и синове, които й помагат във всеки аспект.

“Онзи ден с децата ми бяхме на трамплина и те ми казаха “Не, мамо, не прави това, ще се нараниш.” И си помислих не е ли забавно – имаше време, когато бях екшън звезда, а сега децата ми се притесняват, че ще се нараня на трамплина”, шегува се пред изданието Анджелина.