В очакване на кралския наследник: Всички подробности!

Терминът на Кейт Мидълтън мина на 13 юли, а в световните медии не минава и ден без солидна порция подробности за дългоочакваното кралско бебе!


Ако и вие нямате търпение да научите повече, на правилното място сте.
Събрахме за вас всички последни подробности, свързани с хергогинята и с очаквания наследник.

Миналия уикенд Кейт е пристигнала в дома на родителите си в Бъкълбъри. Междувременно, в болницата Света Мери в Лондон, където се очаква тя да роди, вече са наложени строги мерки за сигурност, а фоторепортери лагеруват пред вратите ѝ от миналата седмица.

Пред дома на семейство Мидълтън през цялото време чакат шофьор и полицейски ескорт, готови да закарат херцогинята на Кейбридж в болницата, която се намира на час път. 

Кейт и Уилям ще станат родители почти 12 години след запознанството си. Двамата се срещнаха за пръв път в Университета Сейнт Андрю през септември 2001 г.

Херцогинята на Корнуол, Камила разкри вчера, че всички с трепет очакват новината за наследника и чакат телефона да звънне. “Надяваме се, че до края на седмицата той ще се появи на бял свят!” Медиите тълкуват изказването ѝ като потвърждение, че истинската дата за раждането е този уикенд.

Херцогинята на Кеймбридж планира да роди по естествен път. Тя се подготвя за събитието с йога и специални дихателни упражнения.

Според източници в дореца Сейнт Джеймс, Кейт и Уилям не са пожелали да узнаят предварително пола на бебето си. В медиите на Острова обаче масово се занимават с различни спекулации за това дали пък вече мистерията не е разкрита. Ту тръбят, че Кейт случайно издала, че чака момиче, ту съобщават, че е купила бебешка количка в синьо. 

Във всеки случай, всеки един момент ще разберем окончателно, когато наследнкът се роди!

Когато това се случи, по протокол Бъкингамският дворец трябва да оповести радостната новина в официално съобщение. За пръв път обаче от двореца ще използват за тази цел и социалните мрежи, като вестта ще бъде публикувана в Twitter. 


Снимки: Profimedia