Уитни Хюстън и дъщеря й Боби Кристина са убити

Уитни Хюстън и дъщеря й Боби Кристина Браун са били убити, разкри бившата етърва на звездата – Леола.

Сестрата на бившия съпруг на певицата Боби Браун сензационно обяви, че съвсем скоро ще разкрие цялата истина за смъртта на кралицата на попа и дъщеря й в книга, която предстои да бъде публикувана в най-скоро време.

Леола твърди, че има доказателства, които потвърждават, че Уитни и Боби Кристина са убити от наркодилъри. Най-интересното е, че според лелята това е било предварително планирано и добре обмислено. Всеизвестно е, че музикалната икона и нeйната дъщеря имаха сериозни проблеми с наркотиците и имeнно това изиграло основна роля в убийството на двете. Оказва се, че не е съвпадение факта, че и двете умряха след удавяне във ваната. Те са нарочени, тъй като са имали сериозни дългове.

Думите на сестрата на Боби Браун не са безпочвени. Нейната версия бе потвърдена и от холивудския частен детектив Пол Хюбъл. Миналата година той заяви, че Уитни и дъщеря й имали дългове от около $1,5 милиона.

Уитни Хюстън умира през февруари 2012 г., а тялото й е бе открито безжизнено във ваната на 5-звезден хотел в Лос Анджелис. Тялото на Боби Кристина бе намерено безжизнено в дома й. След шест месеца в кома, тя почина през лятото на 2015 г. Разследването за смъртта й още не е приключило.