Уини Харлоу: „Искам да бъда вдъхновение“

Уини Харлоу, родена като Шантел Уитни Браун-Янг, буквално се разголва за корицата на „Women’s Health“, говорейки за своето „заболяване“. За 28-годишния модел не винаги е било лесно да се похвали с тялото си пред камерите именно заради своята депигментирана кожа, придобита в следствие на автоимунно заболяване, което кара кожата й да губи цвета си.

Днес обаче, американската звезда вече е придобила самочувствие на съвсем друго ниво и е готова да остави кожата си да говори.

През 2021 г. тя признава в интервю за „People“, че не е смятала, че може да се справи като модел, но въпреки това нейната упоритост й се отплаща вече години наред.

Уини Харлоу стана известна след участието си в 21-ия сезон на „Следващият топ модел на Америка“

През 2016 г. красавицата дефилира и по подиума на „Victoria’s Secret“ като първия модел в света с витилиго. По-късно Харлоу взе участие и във видео албума на Бионсе – „Lemonade“.

А днес, освен че е много търсена за фотосеси и на модния подиум, тя има своя линия слънцезащитни продукти „Cay Skin“, която стартира през изминалата година.

„Искам да покажа на света, че красотата е това, което всеки от нас иска да вижда в себе си“, споделя Уини Харлоу за „Women’s Health“.

Припомняме ви, че в друго интервю, датиращо от 2014 г. за ямайско списание, самата тя бе споделила, че поради тормоза, който е търпяла заради кожата си, е обмисляла самоубийство.

„Докато растях, бях дразнена, подиграваха ми се и ме обиждаха с определения като крава, зебра и всякакви други унизителни обиди. Постоянният тормоз и отчаяние, които всичко това внесе в живота ми, бяха толкова непоносимо дехуманизиращи, че исках да се самоубия“, разкри откровено Харлоу в миналото.

Сега тя се завръща, споделяйки, че иска да бъде „вдъхновение“ за хората като нея, които имат същия здравословен проблем. Сигурни сме, че за мнозина тя е истинска икона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимите тенденции на Уини Харлоу, които виждаме навсякъде тази пролет