Уилям и Кейт с нови невиждани досега кадри от наградите Earthshot

Серия от красиви черно-бели снимки на Уилям и Кейт бяха публикувани в социалните им акаунти. Запечатани от Крис Джаксън, те разказват историята зад кулисите на второто издание на наградите Earthshot, което се проведе миналата седмица в Бостън.

Не е необичайно нередактирани кадри да бъдат публикувани дни след важно събитие, но в този случай снимките ни изглеждат като перфектния отговор на първите изображения от документалния сериал на Хари и Меган Маркъл.

От едната страна на монетата стои задкулисието на двойката, която атакува всичко и всички без привидно ясна цел, а от другата са двама съпрузи, които изглеждат непоколебими, от която и гледна точка да ги погледнем.

Уилям и Кейт вдъхновяват света с елегантността си

Истината е, че в Лондон нямат намерение да оставят сагата да се разраства. „Ако трябва да се отговори на нещо, то отговорът ще бъде бърз и ефективен“, споделя вътрешен човек от кралския двор пред The ​​Mirror.

Вече я няма Елизабет II, която да посредничи в комуникацията, а и не е подходящо да се опетнява една институция, която след смъртта на суверена със сигурност ще претърпи важни промени. Оцеляването на една монархия не се приема за даденост и Бъкнигамския дворец го знае добре. Те са повече от готови да отговорят незабавно на войната, породена от Хари и Меган.

Въпреки това Уилям и Кейт предпочитат да подхождат към всичко това със завиден стил и класа. И определено си личи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първият държавен прием на Кейт Мидълтън като принцеса на Уелс