Уилоу Смит направила опит за самоубийство

Да си дете на известни родители понякога не е лесна задача. Доказателство за това е дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит – Уилоу.

17-годишната тийнейджърка сподели, че е искала да сложи край на живота си, когато е била едва на 10 години. Тя го направи в интервю пред майка си в новото шоу “Red Table Talk”.

Джейда Пинкет-Смит и бившата жена на Уил признаха за скандалите си

Уилоу шокира Джейда с признанието, че е рязала вените си, а това се случило след успеха на парчето й Whip My Hair през 2010 г. Противно на очакванията, тя не била щастлива. Цялата слава, която я застигнала, я накарала да прекрати да се занимава с пеене и да се замисли за смисъла на живота. Тя споделя, че била разстроена, защото мислела, че няма талант, а бъдещето й било неясно.

“Всички искаха, като приключа с турнето да допиша своя албум. Аз си помислих, че не мога да го направя. После, когато всичко се успокои, стана страшно. Помислих, че не мога да се занимавам с нищо друго освен с музика, а не исках и да пея. Слушах много тъжна музика, бе пълно безумие и си рязах вените,” разказва Уилоу.

Изневерите са позволени за Уил Смит

През целия разговор Джейда остава безмълвна. Тя дотолкова е шокирана от признанието на дъщеря си, че успява само да я попита кога точно се е случило това.