Уилям и Кейт разкриха къде ще празнуват Коледа

Принц Уилям и Кейт Мидълтън за поредна година предпочетоха да празнуват Коледа със семейство Мидълтън, вместо с Kралицата.

Те ще посрещнат коледната нощ във фамилната им къща в Норфолк. Двойката, която тази година се сдоби с второ дете призна, че с нетърпение очаква предстоящите празници. Уилям разкри, че най-развълнуван е малкия Джордж.

“Джордж със сигурност няма да спре да подскача наоколо като заек. Ще бъде истинско чудо, ако успее да поспи в нощта преди празника. Преживяването със сигурност ще бъде вълнуващо и го чакам с нетърпение.”

Принцът споделя, че на празника със семейството му ще отидат на църква, защото това е традиция, която винаги спазват. “След това ще гледаме как Джордж се мъчи да отвори подаръците си. Коледа е един вълшебен ден, особено когато вече имаш свое собствено семейство.”

Уилям даде подробно интервю за стажант-журналистката София Кичоу, на която принцът е помогнал преди години, когато тя била бездомна. Тогава тя му споделила, че мечтае да стане журналистка и той й обещал, че ще й даде интервю ако работи усърдно и сбъдне своята мечта.

Снимки: Profimedia


Ето ги първите официални снимки от кръщенето на Шарлът!
Кейт и Уилям защитиха децата си в официално писмо

Най-важното за кралското бебе номер 2