Тялото на Хелена Кристенсен отново на фокус

Макар всички да наричат Ел Макферсън “Тялото”, колежката й Хелена Кристенсен по нищо не й отстъпва.

Датчанката е жената с най-поддържана фигура от поколението на супермоделите от 90-те.

Този уикенд тя отново даде повод да се заговори за невероятно оформеното й тяло, за което дори 20-годишни момичета могат да завидят. Хелена публикува снимки от екзотичен плаж, на които е в гръб и демонстрира перфектно оформения си силует.

Гледката кара човек да се пита как е възможно една жена на 50 да е в толкова съвършена форма?

Хелена винаги е споделяла, че грижата за здравето и за добрата форма са приоритет за нея.

Как Хелена се грижи за тялото си

“Чувствам се най-добре, когато спя по много. Сънят е моят приоритет номер едно. Един добър сън може да промени целия ми ден,” категорична е Хелена.

Разбира се, тялото не се извайва само с релакс и добър сън, а и с много пот в залата. Тя залага на танци, на които разчита за своята грация и на един мъжки спорт – бокса. “Обичам да се чувствам силна и ми харесва да виждам бързи резултати.”

Задължително за Хелена Кристенсен е и здравословното хранене и тя се старае да следи всяка хапка, която слага в устата си. “Закусвам овесена каша със захар или кисело мляко с мед + омлет с картофи, домати и босилек. Обядът обикновено е голяма салата. Хапвам също пилешко и сирене, едамам, краставица, артишок и цвекло, залети с дресинг. За вечеря предпочитам стек и паста. Мога да похапвам паста до края на живота си.”

Popular