Цялата история около раздялата на Дакота Джонсън и Крис Мартин

Миналия месец се разпространи новината, че двамата са се разделили за кратко. Сега отново са заедно, и то благодарение на Гуинет.

Това съобщава списание “Us Weekly”. Според източник за медията Гуинет Полтроу виждала колко щастлив е бившият й партньор с актрисата и дала тласък на отношенията им. “За нея е важно да се разбира с приятелките на Крис, а Дакота бързо й стана любимка”, разказа източникът.

Причината да се разделят поначало е била разликата във възгледите им – Крис Мартин искал деца възможно най-скоро, но героинята от “50 нюанса сиво” не се чувствала готова все още, предвид бурното развитие на кариерата й напоследък. Това неразбирателство предизвикало спад в отношенията им, но след малкото време, прекарано отделно, двамата осъзнали, че не искат да приключват връзката си още.

В последната седмица виждаме възобновената двойка отново да прекарват вечерите си заедно. E!News разкри, че двамата смятат да отделят повече време за връзката си и са замислили няколко пътувания през останалата част на лятото.

Крис Мартин запозна Дакота с Гуинет

Гуинет Полтроу: “Не виждам себе си красива”