Цветана Манева и Рут Колева заедно срещу домашното насилие

Легендата на българското кино Цветана Манева се включи в новото видео на Рут Колева. Актрисата изиграва ролята на майка на жертва на домашно насилие.

Видеото към песента “What You Say To A Girl” е посветено на един от най-големите обществени проблеми в днешни дни – насилието над жени под всякаква форма. Освен Цвената Манева, в него се включват още актьорите Анастасия Лютова и Анастас Георгиев. Режисьор е Вито Бонев.

“За този клип мога да разкажа много, но най-важното в него е посланието. Домашното насилие има много форми и лица, понякога то се крие зад привидно перфектен живот, понякога то е в моментите на унижение, понякога то има лицето на отчаяние, понякога то бива предизвикано от най-дребната ситуация. За мен е чест, че направихме клип и песен, които разказват със смисъл и изпращат послание. Видеото е заснето преди месеци и няма общо с нашумелите напоследък събития, защото проблемът с домашното насилие съществува отдавна, и за него трябва все по-силно и по-смело да се говори”, сподели Рут ден след появата на видеоклипа. Вижте го: