Цеца: Животът имаше различни планове за мен

“Ако някой преди 20 години ми беше казал какво ще се случи, нямаше да повярвам. Животът имаше много различни планове за мен и в същото време той ми показа начина да оцелея”, откровена е Цеца Величкович пред сп. ОК!.

Най-голямата балканска певица и дъщеря й Анастасия застанаха рамо до рамо за корицата на новия брой на българското издание. Изпълнителката е повече от откровена и разкрива подробности около живота си, децата, покойния й съпруг Аркан и предстоящите й концерти в зала “Арена Армеец” на 16 и 17 март.

“Във всички тежки моменти си мислех за децата ми, за това, как аз имам само тях и те имат само мен. Любовта ми към тях, вярата в Бог бяха моето спасение”, казва Цеца. “Времето не може да те излекува напълно, но животът ме накара да се приспособя към трудностите”.

Несъмнено певицата е преминала през много трудни мигове, а житейският й път дори може да бъде описан в холивудски филм. “Непредвидимо” – това е доста перфектно име за филм, който разказва живота ми. Докоснах се до всичко, което някога съм искала, и оцелях във всичко, което дори не можех да си представя“, категорична е Величкович.

Кой е най-ценният урок, който й е дал Аркан, коя е най-голямата й слабост и на какво учи децата си, може да прочетете в новия брой на сп. ОК!

Снимки: Misa Obradovic