Целувка навлече проблеми на Кейти Пери

Поп звездата Кейти Пери бе обвинена в сексуален тормоз, след като целуна 19-годишно момче в телевизионния ефир. Oбвиненията идват от зрителите на новия сезон на America Idol по ABC.

Певицата си открадна целувка от един от участниците в музикалното предаване – Бенджамин Глейз, на който очевидно не му хареса изживяването.

След като той се изправя пред журито, което се състои от Лайънъл Ричи, Люк Браян и Кейти Пери, те го питат дали е целувал момиче, като препратка към песента на Пери от 2008 година I Kissed A Girl. След отрицателния му отговор, певицата го кани да я целуне по бузата. След като той изпълнява заръката й, тя си поисква втора целувка, при която го изненадва с целувка по устата.

Орландо Блум и Кейти Пери пак се събраха

В изненадата си 19-годишното момче губи равновесие и пада на пода, като показва леко смущение от случилото се. Пред The New York Times призна, че се е почувствал неудобно. Той споделя, че е израснал в консервативно семейство и е искал първата му целувка да е специална.

И макар на нас случаят да не ни се струва като много травмиращ за момчето, то в социалните мрежи мнозина определиха жеста на Пери като сексуален тормоз.