Три месеца след раждането: Хилария Болдуин в страхотна форма след посрещането на петото си дете

За пореден път Хилария ни накара да се питаме как успява да влезе във форма бързо след раждането. Отговорът – с йога и домашен фитнес.

В началото на септември тази година петият член в семейството на Болдуин се присъедини и Хилария вече си върна тялото като от преди раждането.

Светкавичното й възстановяване е впечатляващо, но не ни учудва. Тя е любителка на активния начин на живот и често споделя как тренира вкъщи – преди, по време и след бременността. Първото видео с тренировки тя сподели едва шест седмици след раждането, но с него разкри, че дори преди това е започнала да прави упражнения, макар и леки.

Преди две години, когато посрещна четвъртото си дете, тя се похвали, че е успяла да си върне формата още на втория месец след раждането с помощта на йогата.

Хилария и Алек се радват на голямо семейство, макар и през последните две години да бяха изправени пред трагичната загуба на две деца след спонтанен аборт. Те имат пет деца заедно – малкия Едуард, Ромео, Леонардо, Рафаел и Кармен. От предишния си брак Алек Болдуин има и 25-годишна дъщеря, Айрланд.